divendres, 18 de desembre del 2015

Les urnes són les nostres armes: utilitzem-les!

Falten pocs minuts per a que s'acabi la campanya electoral i us volem fer unes breus línies.

Aquesta ha estat una campanya de baixa intensitat. Sembla que els partits espanyols han aprés que com més disbarats deien, més a favor nostre anaven, i aquest cop han estat més moderats... Sembla que això no ens motiva a anar a votar.

També hi ha qui, lògicament, pensa que en ser unes eleccions espanyoles tampoc cal anar-hi a fer res ara que ja hem fet les plebiscitàries i que hem decidit de fer l'estat propi.

I per si tot plegat no fos prou, hi ha un munt de gent desencisada --diguem-ho clar, emprenyada com una mona-- per la situació de manca de govern a Catalunya després del 27-S.

Tots són motius ben vàlids per decidir no anar a votar aquest diumenge. I aquest seria l'error més gran que actualment podríem cometre els catalans.

No és que siguin gaire importants els resultats dels partits independentistes des de la perspectiva espanyola. Però si que ho són en clau interna i, sobretot, en clau internacional.

No podem permetre que es visualitzi un desinflament de la nostra voluntat de ser independents, de fer de Catalunya un nou estat.

Per això és vital que ens mobilitzem aquest diumenge i que anem a votar. Per Democràcia i Llibertat o per Esquerra. Però per algun dels dos. No us quedeu casa. Voteu, si us plau.