divendres, 11 de setembre del 2015

Tàrrega per la Independència a l'ofrena de l'11S2015

Bon dia a tothom,

El dia d'avui ha estat tradicionalment reivindicatiu. Per motius històrics i patriòtics. Però aquest 2015 cal deixar de banda el passat per encarar el futur.

L'Onze de Setembre d'enguany, com també el de l'any passat, té un caire molt especial.

Fa un any estàvem a dos mesos del 9N, una jornada clau en el camí que fa anys estem fent junts per arribar a la independència.

Avui, però, no ens queden dos mesos. Ens queden dues setmanes per al dia més transcendent de les nostres vides. De les nostres i de la de moltes altres generacions, tant de les passades com de les futures. Si més no en l’àmbit col·lectiu.

El 9N de l’any passat va ser molt important perquè va permetre mesurar la nostra força com no ho havíem fet abans. Va ajudar a ‘comptar-nos’, per dir-ho així. I vàrem poder quantificar el que ja sabíem: som molts.

Ara, però, falta el darrer pas: demostrar que som majoria. I per això cal que ajudem a que tothom surti al carrer. Començant per la Diada d'avui a la Meridiana de Barcelona. I acabant el 27-S davant les urnes de tots i cadascun dels col·legis electorals del nostre país.

L’objectiu global és clar: que la llista de Junts pel Sí aconsegueixi la majoria absoluta en escons, i que la llista de la CUP aconsegueixi el suport necessari per superar, entre ambdós, el 50% dels vots.

I per això és imprescindible que tots hi posem el coll d'aquí al 27-S. Hem d'explicar, ajudar i animar tothom.

Explicar que necessitem la independència per un futur millor. Només la independència té opcions reals d’aconseguir un canvi.

Ajudar, el 27-S, a exercir el seu dret a vot a tothom que ho necessiti.

Animar a tots els nostres contactes, amics, familiars, coneguts... a participar per assolir la llibertat, que ningú es quedi a casa.

Hem demostrat, amb les vostres estelades, a tots aquells que les temen i les volen fora de les institucions, que la nostra determinació no la tombarà cap junta electoral. Volem la independència i amb les eleccions plebiscitàries del 27 l'aconseguirem.

Ho tenim a les nostres mans. Depèn de nosaltres.

Visca Catalunya!

11 de setembre de 2015, Plaça de Rafael Casanova, Tàrrega

Ofrena floral Diada 2015

Tàrrega per la Independència