dijous, 6 de setembre del 2012

Tanquem a 12 autocars

Des de Tàrrega per la Independència us informem que, a falta de 6 dies per a la manifestació i amb una demanda creixent de places d’autocar per assistir-hi, hem de tancar a 12 autocars per la incertesa de poder-ne aconseguir cap més.

Des de l’Urgell, a banda dels autocars que organitzen els municipis amb territorial pròpia, Agramunt, Anglesola i Bellpuig, cal destacar la participació amb un autocar cada un dels municipis de Ciutadilla, Verdú, Tornabous i Castellserà.

La infraestructura ferroviària, en un estat lamentable, majorment degut a la colonització que patim, no ha permès de fer cap tren cap a Barcelona.

Volem agrair a tots els que ens féreu confiança, des d’un principi, i creguéreu en aquest projecte. Amb la vostra participació heu ajudat a engrescar aquest capítol del nostre full de ruta.  Un agraïment molt especialment als que ens heu ajudat a fer el preu popular amb les vostres aportacions desinteressades. I també un agraïment a tot el poble de Tàrrega que ens ha secundat en les campanyes que hem endegat

A tots, us esperem en els actes que vindran després de l’11 de setembre, doncs el nostre full de ruta no s’acaba amb la manifestació.